HÄNNINEN SEIJA

Tarjoan yksityistä perhepäivähoitoa Iitin Kausalassa, Konttilan kylässä 4 kilometrin päässä Kausalan keskustasta.Hoitopaikka sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa maalaisympäristössä. Kodikasta punatiilistä omakotitaloa ympäröi laakeat viljapellot, vihreä metsä ja suojaisa kallio.

Pihassamme on turvallinen leikkipaikka lapsille leikkimökkeineen ja liukumäkineen. Se jatkuu Matti Metsänpeikon satumetsään ja sen tarjoamiin moninaisiin luonnonleikkipaikkoihin.

Haluan hoitopaikassani tarjota lapsille turvallisen sylin kiireettömässä ilmapiirissä ja monipuolista ikäkausia huomioivaa toimintaa. Päiväkohtainen toiminta rytmittyy kahteen jaksoon, aamu- ja iltapäivän toimintaan. Välissä nautimme kotiruokaa ja lapset nukkuvat päiväunet/lepäävät.

Viikkomme koostuvat mm. liikunnasta, toimintatuokioista, askartelusta/kädentaidoista, lukemisesta, leikkimisestä ja musiikista.Päivittäisestä liikunnasta huolehdimme pihaleikkien lisäksi hyödyntämällä reilun puolen kilometrin pituista, peltojen läpi mutkittelevaa pihatietä. Lähes päivittäin kuljemme yhdessä sitä pitkin postilaatikolle ja takaisin. Samalla seuraamme vuodenaikojen vaihtelua ja tutkimme luonnon pieniä ihmeitä. Tarkkailemme viljan kasvua ja seuraamme eläinten puuhia. Pihatie tarjoaa loistavan mahdollisuuden vapaaseen ja turvalliseen juoksuun sekä esimerkiksi polkupyörälläajotaidon harjoittamiseen. Talvella tietä pitkin vedetään pulkkaa ja hiihdetään.

Tapaamme viikoittain hoitolasteni kanssa muita perhepäivähoitajia ja hoitolapsia jumpan, muskarin ja muun yhteisen toiminnan merkeissä. Näin lapset saavat mahdollisuuden tavata muita saman ikäisiä lapsia ja oppivat samalla toimimaan isossa ryhmässä.

Olen toiminut perhepäivähoitajana vuodesta 2010. Varsinaisen ammattitutkinnon tähän ammattiin opiskelin työn ohella vuonna 2011- 2012. Tätä ennen olen työskennellyt kahvilatyöntekijänä sekä ollut useamman vuoden kotona omien lasten kanssa.

Olette lämpimästi tervetulleet tutustumaan hoitopaikkaan ja sen toimintaan! Tutustumiskäynti ei velvoita mihinkään.

Ryhmäni on täynnä, satunnaista hoitoa, vaikka parturissa, tai lääkärissä käynnin ajaksi, kaipaaville tilaa löytyy.

Minut tavoittaa numerosta 0500 858 168 tai sähköpostilla: seija.s.hanninen(a)gmail.com

Lisätietoa kotisivuiltani osoitteesta: https://perhepaivahoitaja-seija-hanninen.webnode.fi/