PERHEPÄIVÄHOITOKOTI MINI

Perhepäivähoitokoti MiNi on Iitin Sääskjärvellä, luonnonhelmassa sijaitseva vanha omakotitalo, jonka tilat on suunniteltu vain perhepäivähoitoa varten. Taloa ympäröi vehreä piha, jossa on tilaa leikkiä. Talvella pihapiirissä on loistavat puitteet mäenlaskuun ja lumileikkeihin. MiNin pihapiiriä ympäröivät puut ja rakennukset luovat turvalliset olosuhteet leikille ja liikkumiselle. Lähellä sijaitsevat metsät antavat mahdollisuuden oppimisympäristön laajentamiseen ja monipuolistamiseen.

Arkeamme ohjaa selkeä päivärytmi, jonka ympärille rakennamme toimintaa lasta kuunnellen. Pyrimme luomaan MiNiin kodinomaisen ja kiireettömän ilmapiirin. Tarjoamme MiNissä perinteistä itse tehtyä kotiruokaa ja suosimme kotimaisia raaka-aineita.

Lapsella on lupa olla oma itsensä ja tilaa toteuttaa itseään sekä mahdollisuus sylittelyyn ja hellittelyyn aina kun Halipula iskee.

Viikon aikana tarjoamme lapsille monipuolisesti ohjattua toimintaa liikkuen, leikkien, laulaen ja kädentaitoja harjoittaen, unohtamatta kuitenkaan vapaata leikkiä.